En Peek viser om en bestemt person har kommet over profilen din: «Sett», «Liker deg» eller «Ikke sett». Personen får aldri vite at du har tittet. Alle får 3 gratis Peeks, og du kan kjøpe flere.
Slik bruker du Peek
- Åpne hele profilen til noen, eller gå til fanen «Liker» og åpne «Likt» eller «Lagret».
- Trykk på «Ta en titt».
- Trykk på «Bruk Peek nå».
Resultatet vises på profilen deres:
- Liker deg: personen har likt deg.
- Sett: profilen din har dukket opp hos personen, som sa nei til deg.
- Ikke sett: personen har verken likt deg eller sagt nei til deg ennå.
Greit å vite
- Det er privat å bruke Peek. Den andre personen får ikke noe varsel og kan ikke se at du har tittet.
- Hver Peek bruker én fra saldoen din. Når du har brukt Peek på noen, blir resultatet liggende på profilen deres og oppdateres hvis de sveiper på deg senere, uten at du bruker en ny Peek.
- De 3 gratis Peeksene dine er en engangsgave. De fylles ikke på.
- Peeks er ikke en del av Smitten Premium. Med Premium ser du allerede hvem som har likt deg, så Peek vises ikke på profilene til folk som har likt deg.
- Saldoen din vises øverst i listene «Likt» og «Lagret». Trykk på den, eller på «Få mer» når du går tom, for å åpne «Få flere peeks». Peeks selges i pakker, og størrelsene og prisene som tilbys, vises der.


