Gå til indholdet

Fortryd et like eller et nej

Opdateret

Med Fortryd får du den sidste profil, du likede eller sagde nej til i feedet, tilbage, så du kan ombestemme dig. Det er en Smitten Premium-funktion.

Sådan fortryder du et swipe

  1. Tryk på U-vendingspilen øverst til højre i feedet (den første af de tre runde knapper).
  2. Den sidste profil, du swipede, kommer tilbage, og du kan like den eller sige nej til den igen.

Har du ikke Premium, får du muligheden for at købe Smitten Premium, når du trykker på pilen.

Når Fortryd ikke virker

  • Den henter kun din sidste profil tilbage, og du kan ikke fortryde to gange i træk.
  • Den virker ikke, når profilen er blevet et match.
  • Den virker ikke på en profil, du har gemt til senere eller rapporteret.
  • Pilen er grå, når der ikke er noget at fortryde.
Tilbage til alle spørgsmål

Sidder du stadig fast? Snak med et menneske.

Fortæl os, hvad der sker, ligesom du ville skrive til en ven. Vi svarer på e-mail.

Send os en besked

Eller skriv til os på hello@smitten.co