Incognito-tilstand skjuler din profil for alle undtagen dem, du har liket. Det er en Smitten Premium-funktion, som du slår til under Indstillinger → ”Min konto”.
Sådan slår du incognito-tilstand til eller fra
- Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at åbne fanen ”Du”.
- Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne ”Indstillinger”.
- Tryk på ”Min konto”.
- Slå kontakten ”Incognito” til eller fra.
Har du ikke Premium, får du muligheden for at købe Smitten Premium, når du trykker på kontakten.
Sådan virker det
- Mens du er i incognito-tilstand, dukker du ikke op i nogens feed, i søgeresultater eller i Spotlight.
- Når du liker nogen, kan de se dig, så de får chancen for at like dig tilbage.
- Fordi kun folk, du har liket, kan se dig, får du ikke likes fra andre.
- Et boost øger ikke din synlighed, mens du er i incognito-tilstand. Slå incognito-tilstand fra, før du booster.
Hvis dit Premium udløber
Smitten holder dig i incognito-tilstand og spørger, hvad du vil gøre: ”Forbliv incognito” (forny Premium) eller ”Gør min profil synlig”.
Vil du holde helt pause fra Smitten? Se Hvordan sætter jeg min Smitten-konto på pause?.
Tilbage til alle spørgsmål

