Når du sætter din konto på pause, er din profil skjult for alle, mens du holder pause. Du kan stadig chatte med dine nuværende matches, og du kan vende tilbage, når du har lyst.
Sådan sætter du din konto på pause
- Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at åbne fanen ”Du”.
- Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne ”Indstillinger”.
- Tryk på ”Min konto”.
- Rul helt ned, og tryk på ”Slet eller sæt konto på pause”.
- Tryk på ”Jeg tager en pause”.
- Tryk på ”Jeg tager en pause” igen for at bekræfte.
Mens du er på pause
- Ingen kan se din profil i feedet, i søgningen eller blandt deres likes.
- Du får ingen nye likes.
- Du kan blive ved med at chatte med dine nuværende matches.
- En pause opsiger ikke et Premium-abonnement. Vil du stoppe betalingerne, så opsig dit abonnement.
Sådan stopper du din pause
Gør et af følgende:
- Tryk på ”Hop med i legen igen” i feedet.
- Gå tilbage til ”Slet eller sæt konto på pause”, og tryk på ”Start forfra”.
- Like nogen, eller sig nej til nogen. Så stopper din pause automatisk.


