Gå til ”Indstillinger” → ”Min konto” → ”Blokerede profiler”, og tryk på ”Fjern blokering” ud for personen. Så kan I se hinanden på Smitten igen.
Sådan fjerner du en blokering
- Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at åbne fanen ”Du”.
- Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne ”Indstillinger”.
- Tryk på ”Min konto”.
- Tryk på ”Blokerede profiler”.
- Tryk på ”Fjern blokering” ud for personen.
- Tryk på ”Fjern blokering” igen for at bekræfte.
Godt at vide
- Når du fjerner en blokering, kommer et match eller en chat, I havde før, ikke tilbage.
- Listen viser kun folk, du har blokeret med ”Blokér”. Folk, du har rapporteret eller fjernet som match, står der ikke, og rapporter kan ikke fortrydes.
- Telefonnumre, du har blokeret, står for sig selv under ”Blokerede numre”. Se Hvordan blokerer jeg et telefonnummer?.


