Gå til indholdet

Hvordan blokerer jeg et telefonnummer?

Opdateret

Brug ”Blokerede numre” til at blokere en persons telefonnummer, også selvom personen ikke er på Smitten endnu. Når et nummer er blokeret, kan du og personen ikke se hinanden på Smitten.

Sådan blokerer du et telefonnummer

  1. Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at åbne fanen ”Du”.
  2. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne ”Indstillinger”.
  3. Tryk på ”Min konto”.
  4. Tryk på ”Blokerede numre”.
  5. Vælg landekoden, og indtast telefonnummeret.
  6. Tryk på ”Bloker”.

Godt at vide

  • Hvis personen senere tilmelder sig Smitten med det nummer, kan I stadig ikke se hinanden.
  • Hvis I allerede har matchet, ophører jeres match.
  • Vi giver ikke personen besked om, at du har blokeret nummeret.
  • Hvis du ser ”Det ligner ikke et gyldigt telefonnummer”, så tjek landekoden og nummeret.

Sådan fjerner du en blokering

  1. Gå til ”Blokerede numre”, og tryk på ”Fjern blokering” ved siden af nummeret.
  2. Tryk på ”Fjern blokering” igen for at bekræfte. I kan se hinanden igen.

Hvis du vil blokere en, du allerede har set på Smitten, så brug ”Blokér eller rapportér” på personens profil. Se Hvordan blokerer eller rapporterer jeg nogen?.

Tilbage til alle spørgsmål

Sidder du stadig fast? Snak med et menneske.

Fortæl os, hvad der sker, ligesom du ville skrive til en ven. Vi svarer på e-mail.

Send os en besked

Eller skriv til os på hello@smitten.co