Aktivitetsstatus viser en grønn prikk på profilen til folk som nylig har brukt Smitten. Du kan slå av din egen i Innstillinger, men da ser du heller ikke andres.
Dette betyr merkene
- «Aktiv nå»: de har brukt Smitten de siste 10 minuttene.
- «Nylig aktiv»: de har brukt Smitten de siste 2 timene.
- Ingen prikk: de har ikke vært inne på over 2 timer, eller de har slått av aktivitetsstatusen sin.
Slå aktivitetsstatus av eller på
- Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre for å åpne fanen «Du».
- Trykk på tannhjulet øverst til høyre for å åpne «Innstillinger».
- Trykk på «Min konto».
- Slå «Aktivitetsstatus» av eller på.
Greit å vite
- Aktivitetsstatus er på som standard.
- Det gjelder begge veier. Når din er av, kan ingen se aktivitetsstatusen din, og du kan ikke se andres.
- Når den er av, deler ikke Smitten med andre når du sist var aktiv.


