Med markedsføringssamtykke kan Smitten bruke navnet ditt, profilen din og bildene dine i reklamen sin. Det er slått av til du slår det på, og du kan slå det av når som helst under Innstillinger → «Min konto».
- Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre for å åpne fanen «Du».
- Trykk på tannhjulet øverst til høyre for å åpne «Innstillinger».
- Trykk på «Min konto».
- Slå «Markedsføringssamtykke» av eller på.
Trykk på spørsmålstegnet ved siden av «Markedsføringssamtykke» for å lese mer og se vilkårene for markedsføringssamtykke.
Dette sier du ja til
- Smitten kan bruke navnet ditt, profilinnholdet ditt og bildene dine i markedsføring.
- Chattene og matchene dine vises aldri.
Belønningen
Hvis profilen din blir brukt i reklame, får du 1 år med Smitten Premium gratis. Du får ikke Premium bare av å slå på markedsføringssamtykke.
Har du spørsmål om en reklame du er med i? Kontakt oss.
Tilbake til alle spørsmål

