Usikker på noen ennå? Lagre dem til senere, og bestem deg innen 48 timer. Du kan ha opptil 3 lagrede profiler om gangen.
Lagre en profil
- På profilen deres trykker du på bokmerkeikonet. I noen versjoner av appen er det knappen «Lagre» nederst på profilen.
- Første gang ser du en kort forklaring. Trykk på «Lagre» for å bekrefte.
- Vil du se hvem du har lagret, trykker du på fanen «Liker» og så på bokmerkeikonet øverst for å åpne «Lagret til senere».
- Lik eller si nei til hver profil før tiden går ut.
Greit å vite
- Hver lagrede profil blir liggende på listen din i 48 timer. Du ser hvor mye tid som er igjen under «Tid igjen til å bestemme». Etter det forsvinner den fra listen.
- Du kan lagre opptil 3 profiler. Hvis listen din er full, ser du «Lagre til senere er fullt». Lik eller fjern en av de lagrede profilene dine for å gjøre plass.
- Du kan også lagre dagens Spotlight, som da blir liggende i 48 timer etter at Spotlight oppdateres.


