I tvivl om nogen? Gem dem til senere, og beslut dig inden for 48 timer. Du kan have op til 3 gemte profiler ad gangen.
Gem en profil
- Tryk på bogmærkeikonet på deres profil. I nogle versioner af appen er det knappen ”Gem” nederst på profilen.
- Første gang ser du en kort forklaring. Tryk på ”Gem” for at bekræfte.
- Vil du se, hvem du har gemt, så tryk på fanen ”Synes godt om” og derefter på bogmærkeikonet øverst for at åbne ”Gemt til senere”.
- Like eller sig nej til hver profil, før tiden løber ud.
Godt at vide
- Hver gemt profil bliver på din liste i 48 timer. Du kan se, hvor lang tid der er tilbage, under ”Tid tilbage til at beslutte”. Derefter forsvinder den fra din liste.
- Du kan gemme op til 3 profiler. Er din liste fuld, ser du ”Gem til senere er fuld”. Like eller fjern en af dine gemte profiler for at gøre plads.
- Du kan også gemme dagens Spotlight, og så beholder du profilen i 48 timer, efter at Spotlight er blevet opdateret.


