Hopp til innholdet

Hvordan blokkerer jeg telefonnummeret til noen?

Oppdatert

Bruk «Blokkerte numre» for å blokkere telefonnummeret til noen, selv om personen ikke er på Smitten ennå. Når et nummer er blokkert, ser ikke du og den personen hverandre på Smitten.

Slik blokkerer du et telefonnummer

  1. Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre for å åpne fanen «Du».
  2. Trykk på tannhjulet øverst til høyre for å åpne «Innstillinger».
  3. Trykk på «Min konto».
  4. Trykk på «Blokkerte numre».
  5. Velg landskode og skriv inn telefonnummeret.
  6. Trykk på «Blokker».

Greit å vite

  • Hvis personen blir med på Smitten senere med det nummeret, ser dere fortsatt ikke hverandre.
  • Hvis dere allerede har matchet, avsluttes matchen.
  • Vi varsler ikke personen om at du har blokkert nummeret.
  • Hvis du ser «Det ser ikke ut som et gyldig telefonnummer», sjekker du landskoden og nummeret.

Slik fjerner du blokkeringen av et nummer

  1. Gå til «Blokkerte numre» og trykk på «Fjern blokkering» ved siden av nummeret.
  2. Trykk på «Fjern blokkering» igjen for å bekrefte. Da kan dere se hverandre igjen.

For å blokkere noen du allerede har sett på Smitten, bruker du «Blokker eller rapporter» på profilen deres. Se Hvordan blokkerer eller rapporterer jeg noen?.

Tilbake til alle spørsmål

Står du fortsatt fast? Snakk med et menneske.

Fortell oss hva som skjer, som om du sendte en melding til en venn. Vi svarer på e-post.

Send oss en melding

Eller send oss en e-post på hello@smitten.co