Ja. Du kan trække en tekst, et billede eller en GIF, du har sendt, tilbage: hold fingeren på den, og tryk på ”Fortryd afsendelse”. Så bliver den fjernet fra chatten for jer begge.
- Åbn jeres chat.
- Hold fingeren på den besked, du vil fjerne.
- Tryk på ”Fortryd afsendelse”.
- Tryk på ”Fortryd afsendelse” igen for at bekræfte.
Godt at vide
- I stedet for beskeden ser du ”Du fortrød en besked”, og den anden person ser, at du har trukket en besked tilbage.
- Du kan kun trække dine egne beskeder tilbage, og kun så længe I stadig har et match.
- Spilresultater, fx fra Lie Detector, Guessary og Wavy, kan ikke trækkes tilbage.
- Når du trækker en besked tilbage, bliver den fjernet fra chatten, men har de allerede set den, kan det ikke gøres om.
- Vil du fjerne hele samtalen? Du kan fjerne jeres match, men det er permanent.


