Desværre kan du ikke fortryde, at du har fjernet et match. Så snart du trykker på ”Ophæv match”, bliver matchet og jeres chat fjernet for jer begge, og der er ingen måde at gendanne dem på.
- I ser ikke hinanden i jeres feeds igen, så I kan ikke matche igen derfra.
- Det er noget andet end et match, der udløber: en, hvis match er udløbet, kan dukke op i dit feed igen senere. Se Hvornår udløber matches?
- ”Ophæv match” virker med det samme uden bekræftelsestrin, så pas på, når du åbner menuen i en chat.


