Dessverre kan du ikke angre at du har fjernet en match. Så snart du trykker på «Fjern match», fjernes matchen og chatten for dere begge, og det er ingen måte å gjenopprette dem på.
- Dere ser ikke hverandre i feeden igjen, så dere kan ikke matche på nytt derfra.
- Dette er noe annet enn en match som utløper: noen der matchen har utløpt, kan dukke opp i feeden din igjen senere. Se Når utløper matcher?
- «Fjern match» virker med en gang, uten noe spørsmål om å bekrefte, så vær forsiktig når du åpner menyen i en chat.


