Et blått hjerte med teksten «Lik igjen» betyr at du har matchet med denne personen før, og at den matchen er over. Trykk på det for å like personen igjen. Liker personen deg tilbake, blir det match på nytt.
- Avhengig av hvilken versjon av appen du har, kan «Lik igjen»-hjertet være lilla i stedet for blått.
- Første gang du ser det, kan en boble vise «Matchet før» og «Klar for å like igjen?».
- En ny match starter en ny, tom chat. De gamle meldingene kommer ikke tilbake.
- Matcher som har utløpt, kan dukke opp i feeden din igjen noen dager senere. Folk du har fjernet som match, gjør det ikke. Se Når utløper matcher?
- Hvis du har Premium og personen allerede har likt deg, står det «Digger deg» på hjertet i stedet.


