Du kan logge ud nederst i Indstillinger. Når du logger ud, bliver din konto ikke slettet, og din profil bliver heller ikke skjult.
- Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at åbne fanen ”Du”.
- Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne ”Indstillinger”.
- Rul helt ned, og tryk på ”Log ud”.
- Tryk på ”Log ud” igen for at bekræfte.
Godt at vide
- Folk kan stadig støde på din profil og like dig, mens du er logget ud. Trænger du til en pause fra Smitten, så sæt din konto på pause i stedet.
- Du logger ind igen med det samme telefonnummer.
- Hvis du vil forlade Smitten for altid, så se Hvordan sletter jeg min Smitten-konto?.


