Du kan logge ut nederst i Innstillinger. Når du logger ut, slettes ikke kontoen din, og profilen din blir heller ikke skjult.
- Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre for å åpne fanen «Du».
- Trykk på tannhjulet øverst til høyre for å åpne «Innstillinger».
- Bla helt ned og trykk på «Logg ut».
- Trykk på «Logg ut» igjen for å bekrefte.
Greit å vite
- Folk kan fortsatt komme over profilen din og like deg mens du er logget ut. Vil du ta en pause fra Smitten, kan du sette kontoen din på pause i stedet.
- For å logge inn igjen bruker du det samme telefonnummeret.
- Vil du forlate Smitten for godt, se Hvordan sletter jeg Smitten-kontoen min?.


