Når du tar en pause, skjules profilen din for alle mens du er borte. Du kan fortsatt chatte med matchene du har, og du kan komme tilbake når du vil.
Slik setter du kontoen din på pause
- Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre for å åpne fanen «Du».
- Trykk på tannhjulet øverst til høyre for å åpne «Innstillinger».
- Trykk på «Min konto».
- Bla helt ned og trykk på «Slett eller sett kontoen på pause».
- Trykk på «Jeg tar en pause».
- Trykk på «Jeg tar en pause» igjen for å bekrefte.
Mens kontoen er satt på pause
- Ingen kan se profilen din i feeden, i søk eller blant likene sine.
- Du får ikke nye likes.
- Du kan fortsette å chatte med matchene du har.
- En pause avslutter ikke et Premium-abonnement. For å stoppe betalingene, avslutt abonnementet ditt.
Slik avslutter du pausen
Gjør ett av disse:
- Trykk på «Hopp inn i moroa igjen» i feeden.
- Gå tilbake til «Slett eller sett kontoen på pause» og trykk på «Start på nytt».
- Lik eller si nei til noen. Da avsluttes pausen automatisk.


