Gå til indholdet

Bliver mit abonnement opsagt, hvis jeg sletter min konto eller appen?

Opdateret

Nej. Hvis du sletter din Smitten-konto eller sletter appen fra din telefon, bliver Smitten Premium ikke opsagt. Dit abonnement bliver opkrævet af Apple eller Google, så du skal opsige det i App Store eller Google Play.

Hvis du vil forlade Smitten, så gør det i denne rækkefølge:

  1. Opsig dit abonnement i App Store eller Google Play. Sådan gør du.
  2. Slet derefter din konto, hvis du stadig vil. Sådan sletter du din konto.

Godt at vide

  • Sletteskærmen i appen minder dig ikke om dit abonnement, så opsig det først.
  • Har du allerede slettet din konto eller appen? Du kan stadig opsige. Gør det fra din App Store- eller Google Play-konto. Du behøver ikke appen.
  • Har du geninstalleret appen og stadig et abonnement? Hvis Premium ikke vises, så gå til Indstillinger, tryk på ”Premium” og derefter på ”Gendan køb”.
Tilbage til alle spørgsmål

Sidder du stadig fast? Snak med et menneske.

Fortæl os, hvad der sker, ligesom du ville skrive til en ven. Vi svarer på e-mail.

Send os en besked

Eller skriv til os på hello@smitten.co